Postopek naročila

Kako poteka postopek od naročila do prevzema

Tu je kratek vodič, ki po korakih razloži, kako poteka postopek od naročila do prevzema vaših digitaliziranih filmov. Tako boste lažje razumeli, kaj lahko pričakujete v vsaki fazi in kako enostavno je sodelovati z nami.

1. korak - pokličite nas:

Za začetek nas pokličite, da se pogovorimo o količini filmov, ceni in drugih podrobnostih vašega naročila. Z veseljem vam bomo svetovali glede najboljše možnosti za digitalizacijo vaših filmov, vključno z dodatnimi storitvami, ki jih ponujamo za izboljšanje kakovosti vaših posnetkov. Prav tako bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in pomisleke ter vam ponudili informativno ponudbo, ki temelji na vaših potrebah in željah. Ta korak vam bo omogočil, da se prepričate o naši strokovnosti in se počutite bolj samozavestno glede odločitve za naše storitve.

Za najavo prihoda, dogovor o pošiljanju po pošti ali prevzem naročil, se obrnite na Kristino na telefonski številki 064 11 22 91. Kristina vam bo z veseljem pomagala pri organizaciji dostave in prevzema vaših filmov ter odgovorila na vsa vaša vprašanja v zvezi s tem.

Če imate tehnična vprašanja, potrebujete informacije o dodatnih storitvah ali želite razpravljati o posebnih potrebah glede digitalizacije vaših filmov, pa lahko pokličete Tomija na številki 064 11 22 90. Tomi vam bo nudil strokovno pomoč, svetovanje in podporo pri izbiri najprimernejše rešitve za vaše filme.

2. korak - dostava materiala:

Odločite se, ali želite svoje filme prinesiti osebno v naš studio ali jih poslati po pošti. V obeh primerih vas prosimo, da najprej pokličete Kristino na telefonsko številko 064 11 22 91, da se pogovorite o podrobnostih vašega naročila in vam poda navodila za varno pakiranje materiala, ki bo preprečilo poškodbe med transportom.

Za pošiljanje po pošti, vaš material skupaj z vašimi podatki (naslov, telefon in e-pošta) pošljite na naslov:
Normstudio
Škrilje 77
1292 IG

Za osebno oddajo vašega materiala smo na voljo vsak dan od ponedeljka do nedelje ter med prazniki, med 8. uro zjutraj in 21. uro zvečer. Naš studio se nahaja le 15 minut vožnje z avtomobilom od izvoza za Rudnik na ljubljanski obvoznici.

Lahko si ogledate zemljevid, na katerem so prikazana navodila za pot do našega studia. Za dodatna pojasnila ali vprašanja v zvezi z dostopom, nas lahko kadarkoli kontaktirate.

3. korak - plačilo in prevzem

Ko bomo uspešno zaključili digitalizacijo vaših filmov, vas bomo kontaktirali in se dogovorili glede plačila ter prevzema. Na voljo imate več možnosti plačila:

  • Nakazilo preko vaše spletne banke: Po e-pošti vam lahko pošljemo predračun s podatki za bančno nakazilo.
  • Plačilo z gotovino ali s kartico: Ob osebnem prevzemu lahko plačate z gotovino in s kreditno ali debetno kartico.
  • PayPal: Po e-pošti vam lahko pošljemo povezavo za plačilo preko PayPal-a.
  • Kriptovalute: Za plačilo prav tako sprejemamo kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum in USDT.

Ko bomo prejeli plačilo, boste lahko prevzeli svoje digitalizirane filme osebno v našem studiu ali pa vam jih po želji pošljemo na vaš naslov. V vsakem primeru se bomo potrudili, da bo celoten postopek čim bolj enostaven in prijeten za vas.